Serveis elèctrics

Proyectos eléctricos méselectricitat
Proyectos eléctricos Méselectricitat

Projectes elèctrics

En méselectricitat som especialistes en enginyeria elèctrica. Realitzem projectes i serveis d’enginyeria elèctrica de baixa i mitja tensió en funció de les necessitats de cada client a curt o llarg termini.

A més, oferim servei tècnic tot l’any de manera ininterrompuda. Solucionem les teues incidències amb la major brevetat possible.  

Instalaciones eléctricas méselectricitat
Instalaciones eléctricas

Instal·lacions elèctriques de baixa i mitja tensió

Realitzem projectes i instal·lacions elèctriques en xarxes de baixa tensió, com ara en vivendes i comerços, i en xarxes de mitja tensió, com ara en fàbriques.

Ens encarreguem de gestionar el projecte de principi a final en tots els serveis que oferim: automatització industrial, instal·lacions lligades a les energies renovables, climatització, instal·lacions en xarxes de dades i fibra, manteniment integral, assessorament energètic, etc.

Consulta’ns, t’atendrem sense cap compromís.

Automatización Industrial méselectricitat
Automatización industrial

Automatització industrial

Realitzem estudis de processos per a l’optimització. Adequem processos mecànics o manuals per a la seua optimització a través d’un assemblatge elèctric. Així es redueixen esforços i temps de producció, alhora que es millora la productivitat. Aquest servei el realitzem particularment per a cada empresa i maquinària.

També realitzem domotitzacions a particulars, en il·luminació i instal·lacions de reg, per exemple.

Energía Renovable méselectricitat
Energía Renovable

Energia renovable

Ens encarreguem de tot el procés des del principi: realitzem l’estudi, sol·licitem els permisos, fem la instal·lació i el seu manteniment. Tot en el lloc de la instal·lació perquè estigueu més tranquils i confiats.

Podem dur a terme instal·lacions, amb o sense excedents, depenent de les necessitats de cada client. En la realització del projecte calcularem, en base a la normativa vigent en el moment, quin pot ser el benefici monetari i energètic segons cada instal·lació.

Si vols saber més sobre aquest tipus d’instal·lacions i els seus beneficis, consulta’ns sense cap compromís.

Climatización méselectricitat
Instalación Climatización

Climatització

Realitzem instal·lacions de tots els sistemes i tipus de climatització, tant per a empreses com a particulars i locals comercials, amb equipament propi i el seu manteniment.

Realitzem un estudi de cada cas, valorem totes les possibilitats i escollim, sempre, la més adequada per a cada client.

Redes de datos y fibra méselectricitat
Redes de datos y fibra

Xarxes de dades i fibra

Realitzem instal·lacions de xarxes de dades i fibra, tant en indústria i oficines com en llars.

Asesoramiento energético méselectricitat
Asesoramiento energético

Assessorament energètic

Oferim assessorament energètic a la nostra clientela. Busquem les millors ofertes tant per a empreses com per a particulars.

Tots els contractes són personalitzats i sense un temps mínim de contractació, ja que ens adaptem a les necessitats de cada client i de cada moment.

Mantenimiento de Centros de transformación
Mantenimiento OCA méselectricitat

Manteniment de centres de transformació i locals de pública concurrència

Realitzem manteniments integrals de centres de transformació i de locals de pública concurrència. Revisem instal·lacions, automatitzacions, OCAS…

El manteniment inclou la reparació d’avaries, anàlisi de l’estat i el control de funcionament.