Política De Privacitat

Les dades que ens facilita seran incorporades a un fitxer amb la finalitat de mantenir les relacions comercials amb vosté, el responsable del qual és Regino Ferre SL. Pot exercir els seus drets en matèria de Protecció de Dades en la següent adreça: Av. Les Molines, 40 03450, Banyeres de Mariola (Alacant).

Els usuaris d’aquesta Web entenen que tota la informació aportada a través de les xarxes socials (post, esments, comentaris, enllaços, xats, vídeos, fotos, etc.) poden ser públics i, com a tal, usats per tercers sobre els quals Regino Ferre SL no té possibilitats tècniques de restricció. no té possibilitats tècniques de restricció. Aquestos tercers, sense autorització de Regino Ferre SL, poden usar les dades publicades pels usuaris, amb finalitats no directament relacionades amb els interessos de l’empresa, sense que per això, es derive autorització, concessió, consentiment o simple coneixement d’aquests fets per part de Regino Ferre SL.

Per tot açò, els usuaris han de ser conscients d’aquest fet, connatural a l’ús de la informació publicada a través de les Xarxes Socials. Totes les opinions i, en general, la informació publicada pels usuaris sols representa l’opinió de qui ho aporta i no indica cap participació per part de Regino Ferre SL. Pel que fa a la identificació dels usuaris que enllacen, comenten o realitzen posts i aportacions (textos, vídeos, fotos, etc.) per part de les empreses gestores i titulars de les plataformes denominades “Xarxes Socials”, Regino Ferre SL no pot assegurar el respecte de la legislació vigent en cada moment en matèria de protecció de dades i remet els usuaris a la Políca de Privacitat pròpia de cada xarxa social.

Pel que fa als continguts publicats en els espais de Xarxes Socials usats per Regino Ferre SL, es remet els usuaris a seguir les normes expressades anteriorment. Cas de tindre dubtes sobre el processament de les dades personals realitzades per Regino Ferre SL a través de les xarxes socials, els usuaris poden posar-se en contacte amb l’entitat, a través de l’adreça info@meselectricitat.com